От Майчин дом отрекоха твърденията за нарушения в болницата. От болничното

...
От Майчин дом отрекоха твърденията за нарушения в болницата. От болничното
Коментари Харесай

От Майчин дом отрекоха твърденията за нарушения в болницата

От " Майчин дом " отхвърлиха изказванията за нарушавания в болничното заведение. От болничното заведение ще дават всички нужни документи в отбрана на осъществената здравната дейност и с всички законови средства ще защитят реномето на лечебното заведение и работещите в него, заявиха в известие от " Майчин дом " след среща на Медицинския съвет на лечебното заведение с министъра на опазването на здравето Христо Хинков.

По време на срещата началниците на всички клиники в " Майчин дом " изрекоха терзанията си във връзка " акцията, която се води към този момент повече от месец против болничното заведение ", допълниха от лечебното заведение. 

" Изключително сме признателни на проф. Хинков, който изиска да се види с нас и ни одобри в доста къс период. За нас беше значимо пред министъра да защитим както имиджа на " Майчин дом ", по този начин и професионализма на всички лекари и акушери, които отдадено работят всеки ден с грижа за пациентите ни. Не можем безмълвно да следим проведената клеветническа акция против болничното заведение с най-вече раждания, която поема най-тежките случай от цялата страна ", сподели след срещата зам.-директора по лечебната активност на " Майчин дом " доктор Веселин Дяволов.

Лекарите подчертаха, че СБАЛАГ " Майчин дом " е измежду държавните лечебни заведения с позитивен финансов резултат и с помощта на ефикасното й ръководство се следи непрекъсната наклонност към увеличение на приходите. В последните две години в СБАЛАГ " Майчин дом " са осъществени 25 инспекции от НЗОК и Софийската районно здравноосигурителна каса и няма установено нито едно нарушаване.

Разпространяваните изказвания за нарушавания в активността на болничното заведение изрично не дават отговор на истината. СБАЛАГ " Майчин дом " ще даде всички нужни документи в отбрана на осъществената здравната активност и с всички законови средства ще отбрани реномето на най-голямата АГ-болница и своите чиновници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР